Campania

Cinematografia modernă, obsedată de profit, nu mai face demult filme pentru oameni.

Ajută-ne să facem un film din dragoste de oameni, care le va schimba viaţa locuitorilor orfelinatelor şi căminelor de bătrâni din Valea Screzii!

SCRUM este un proiect ambiţios, un film pentru oameni, care nu poate fi făcut decât de către oameni, prin contribuţii individuale şi colective.

SCRUM va deveni realitate doar dacă tu, alături de alţi sprijinitori ai proiectului, faci posibil acest lucru.

SCRUM nu este un film şi atât. Este un lungmetraj despre oameni care au schimbat vieţi şi - foarte important - un film care va schimba vieţi. Un film despre modele, despre lupta până la capăt.

SCRUM este şi un omagiu adus figurii părintelui Nicolae Tănase, mentorului său, părintele duhovnic Gheorghe Calciu-Dumitreasa şi, nu în ultimul rând, spiritului de învingător din fiecare român.

Vom merge cu filmul nostru în cinematografele din SUA, Canada şi Europa. Vrem să schimbăm mentalitatea atât acasă, cât şi peste hotare. Să unim românii şi să împlinim, în cel mai frumos mod cu putinţă, misiunea de viaţă a părintelui Tănase din Valea Screzii.

 

Vrei să ne sprijini? Devino înger păzitor şi producător SCRUM!

Am pornit la drumul SCRUM cu o mică echipă de visători. Aceasta creşte încet, dar sigur. Unul dintre marile noastre vise este ca SCRUM să fie primul film realizat de către minimum 10.000 de cinefili / filantropi. Un film social, despre o realitate tulburătoare, necunoscută sau ignorată, din România.

Orice sumă pe care o donezi îţi asigură statut de producător al filmului SCRUM şi de înger păzitor al oamenilor care îşi duc zilele, uitaţi de lume, în două localităţi din Prahova.

Credem că putem schimba viaţa lor în bine, şi că filmul este un mediu ideal pentru a le spune povestea. Însă pentru ca asta să se întâmple, trebuie să avem toate resursele necesare unei producţii la cel mai înalt nivel.

Donează Acum

25% din încasările filmului vor ajunge la ORFANII şi bătrânii ABANDONAŢI din Valea Screzii!

Suntem o echipă mică, iar orice vot de încredere contează. Îți mulțumim pentru alegerea de a distribui povestea filmului SCRUM şi de a fi ambasadorul proiectului! Te poți abona la newsletter sau urmăreşte evoluţia proiectului pe scrumfilmul.ro şi pe canalele noastre de socializare.